Aangenaam!

ONZE SMOEL

WIJ ZIJN

Optimistisch idealistisch

Sinds 2019 probeert De Groene Stoel bij aan te dragen aan een iets mooiere stad en wereld. Door bewust om te gaan met aardbewoners en hun eerste levensbehoefte. De natuur heeft ons zoveel te bieden, waar we op een verantwoorde manier onophoudelijk van kunnen genieten. En culturen verspreid over de hele wereld hebben de natuur op hun eigen manier ontdekt. Bij De Groene Stoel komt dit allemaal samen.

ONS INTERIEUR

Rijk van kleur en geur

Aan de wieg én het roer van De Groene Stoel staat Nina Hoiting. Een kleurrijke verschijning met een blonde bos krullen bij wie het horeca bloed door de aderen stroomt. Die vrouw voor dat restaurant op het portret aan de muur? Dat is oma! Samen met haar minstens zo kleurrijke team probeert ze haar oma dagelijks eer aan te doen.

Naast haar liefde voor de keuken draait het bij Nina om menselijkheid. Haar jarenlange ervaring in de hulpverlening met onder andere vluchtelingen, was zelfs een belangrijke reden om De Groene Stoel te starten. Want was is er nou mooier dan die culturen door middel van eten samen te laten komen?

Biologisch

We maken er liever niet teveel woorden aan vuil. Bio is voor ons logisch.

Vega(n)

Vlees en vis mag je missen. Plantaardig kan onovertroffen smaken.

Bewust

Van jezelf, het gezelschap, eten, drinken en de wereld om je heen!