Vegan restaurant Groningen

WIJ ZIJN

Optimistisch idealistisch

Iedereen is welkom in ons vegan restaurant in Groningen. Daarom serveren we niet alleen heerlijke vegan gerechten, maar hebben we ook biologische vegetarische- en vleesgerechten op de kaart. Zolang het maar duurzaam en lokaal is. We zijn niet voor niets De Groene Stoel!

Je kunt de hele dag bij ons terecht voor de lekkerste vegan hapjes. Begin je dag bijvoorbeeld eens met onze heerlijke Wentelteefjes en een cappuccino met havermelk! Zit het ontbijt er al op? Trakteer jezelf dan vooral eens op op onze vegan chocoladetaart! Misschien wel ons populairste huisgemaakte baksel, zelfs onder niet-vegans.

Vegan lunch Groningen

Van de wentelteefjes naar een lekkere vegan couscous salade? Bestel de Lutje Hussel! ‘Lutje’ is Gronings voor klein, maar wees niet bevreesd: je kunt er de rest van de middag weer tegenaan. Schuif je wat later op de middag aan? Dan hebben we met Dip me! een heerlijk veganistisch broodplankje voor je in de aanbieding.

Veganistisch diner

We zijn als vegan restaurant in Groningen niet streng gelovig, maar je kunt de avond Eerbietig beginnen met een smaakvol pannenkoekje van rode bieten. Direct door naar het hoofdgerecht? Pof jij even! Onze gepofte zoete aardappel met een rijke en romige currysaus zal je zeker bekoren. Zelfs vegetariërs en carnivoren zullen met een jaloerse blik naar je bord staren. Zeker als je ook nog één van de huisgemaakte vegan Baksels als nagerecht bestelt!

Vegan en duurzaam

De Groene Stoel dankt haar naam niet alleen aan de vegan gerechten, maar ook aan de biologische en lokale seizoensproducten. We willen namelijk zo milieubewust mogelijk bezig zijn. Behalve met ons eten gaan we ook duurzaam met mensen om. Daarom bieden we Nieuwe Groningers een kans om ervaring op te doen in de horeca, inclusief een opleiding waarmee ze een carrière kunnen beginnen in dit mooie vak. Met ons vegan restaurant in Groningen zijn we er dus echt voor iedereen. Voel je daarom meer dan welkom!